2013-03-22 | 15:21:09

Om den senaste tiden

 
Sämst uppdatering här, I know. Men har inte känt mig så inspirerad den senaste tiden, vilket KAN ha att göra med vårens bakslag och att det sett ut som antarktis här de senaste dagarna. Lovar bättre uppande till påsklovet och tills dess får ni nöja er med några mainstream bilder på ätbara saker (fast väldigt goda saker!). Kram
Postat i: Livet | Kommentarer (3) Permalink | Trackbacks ()


Kommentarer
Postat av: Emmy

Dat avocado<3

2013-03-22 @ 20:41:57
URL: http://enugglaimossen.blogg.se
Postat av: maja

Hej!
Jag vill bara slänga in denna kommentaren för att berätta hur mycket du inspirerar mig. Jag går natur första året och har även valt natur/natur som inriktning. Ofta kan det vara väldigt jobbigt med allt plugg och jag har ofta känt mig omotiverad för jag har inget mål, jag vet inte vad jag vill göra. Men efter att ha läst din blogg så blir jag väldigt taggad på att fortsätta kämpa och fortsätta plugga. Främst för att jag gärna vill stå där du står idag och leva det studentlivet. Innan jag läste din blogg hade jag inte någon aning om vad jag ville göra och vad som skulle hända efter gymnasiet men nu funderar jag starkt på Chalmers (som jag antar är Göteborgs motsvarighet till KTH). Så tack för att du inspirerat mig så mycket! Det uppskattas verkligen.

2013-03-24 @ 11:33:40
URL: http://carrynoblow.blogg.se
Postat av: Felicia Sundqvist

Mumsmums!

2013-03-26 @ 11:03:05
URL: http://feliciasundqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
MUSIK FÖR IDIOTER
Michelle Cañada

Michelle
Michelle 20 år.
Bor i Stockholm och läser till civilingenjör i Industriell Ekonomi på KTH, men är ursprungligen från Nyköping/Oxelösund. Här kan ni följa min väg mot mina drömmar.

Kontakt: musikforidioter@hotmail.com

© Michelle Cañada
Ej tillåtet att kopiera bilder utan att länka, alternativt be om lov först.
bloglovin