2013-02-28 | 15:09:06

Mot slutet av februari

Helt sjukt vad tiden går fort nu! Imorgon är det första vårmånaden, pepp!!! För att avsluta februari har jag den senaste tiden ...
... lekt med fjärrutlösaren. Väldigt underhållande fast svårt (ser lätt ansträngd ut på varje bild, typ oj-nu-ska-jag-trycka-på-knappen-och-oj-kolla-in-i-kameran-juste) ...
... ätit bastanta frukostar i soffan med Simon och vi har totalt snöat in oss på New Girl (fattar inte varför jag inte kollat på det tidigare??!!) ...
... varit hurtig och gymmat med Lisa och testat F&S Sveavägen ...
... promenerat i ett soldränkt Stockholm och längtat massor till våren ...
... tagit på tok för många egobilder i spegeln (skyller på avsaknad av mänsklig närhet) ...
... och ätit min nuvarande fikafavorit: chokladfylld croissant. Mums!
Postat i: Livet | Kommentarer (9) Permalink | Trackbacks ()


2013-02-27 | 07:31:33

Nike Air Max Fusion

 
Laddar upp för morgonträning med nya skor! Trodde aldrig att jag skulle bli en sån där hetsig fitnessmänniska som går upp enbart för gym och blir rastlös när träning uteblir. Som drar en Gainomax i bastun etc, etc!!! Hade egentligen tänkt spendera mitt liv som inbiten latmask och soffpotatis med en chipspåse om dagen, men så ser det ju inte ut att bli nu.

2013-02-26 | 14:03:00

Frukost


Har blivit en riktig frukostmänniska på senaste tiden. Inte så att jag gör mysiga och estetiskt vackra frukostar i fina skålar och gulliga koppar. Men nuförtiden avsätter jag nästan en timme till frukostätandet då jag äter i lugn och ro och helst till ett avsnitt av någon bra serie. Extra fint nu när solen börjar titta fram på morgonen!

2013-02-25 | 16:55:33

Rester från en födelsedag

 
Bland det bästa som finns:
Leva på den godaste tårtan som finns kvar under några dagar efter födelsedagen. Min diet de senaste fyra dagarna.

2013-02-24 | 10:18:57

Söndagsmorgon


Gick upp tidigt och ska försöka uträtta nödvändigt skolarbete. Men när solen tittar fram för första gången på länge kan man ju inte låta bli att frestas av att gå ut! Och till den lilla tappra skaran läsare som fortfarande är kvar efter min tillfälliga frånvaro vill jag bara meddela att jag är tillbaka för att stanna, för här ska det fotas som tusan!

2013-02-23 | 15:28:58

Med en enkel tulipan

 
Helt sinnessjukt vilken bra färgåtergivning EF 50mm har. Kan nog tjata om det här hur länge som helst.

2013-02-23 | 15:24:50

20

 
Har nog fått minst 10 frågor som: "Hur känns det att vara 20?!"
 
Fyllde år i torsdags och efter att ha känt efter så kan jag konstatera att jag känner mig gammal. 20 år låter som en himla massa år i mina öron, tänk en fjärdedel av ens liv! Hur som helst, fick två tillskott i fotofamiljen i form av en fjärrutlösare (omg, nu kan jag ta egopics obegränsat????!!!!???) och det efterlängtade objektivet Canon EF 50 mm som jag äntligen fick råd med tack vare en generös gåva från finaste vännerna! Kalasbra födelsedag osv.
 
P.S. Är en riktigt crappy bloggare för tillfället, men nu är våren snart här och får förhoppningsvis mer tid och inspiration till bloggandet!

2013-02-15 | 15:46:20

Alla hjärtans dag och annat fint

 
Ingen lär ju ha missat att det var Alla Hjärtans dag igår och själv blev jag överraskad med denna ros när jag kom ut från föreläsningen igår! Hjärtat mitt alltså. Och nu, i detta ögonblick, är jag så jäkla överexalterad att jag knappt kan sitta still! Om det går vägen som jag vill så berättar jag för er snart. Åh hoppas.

2013-02-12 | 20:38:02

Fettisdagen

Blev väldans glad när hjärtat mitt kom hem med två semlor! Fikadags?

2013-02-10 | 18:27:30

Födelsedagsbrunch

 
Igår firade vi nyblivna 20-åringen Sara och hon bjöd på en super-mega-dunderbrunch hemma hos sig! Nybakade scones (mums!), turkisk yoghurt med hallon, äppelpaj, chokladbollar och färsk frukt i mängder. Jösses alltså. Riktigt lyckat och fint!

2013-02-03 | 19:34:31

Helg @ Kungsholmen

Har ni haft en fin helg, vänner? Själv har jag hängt på Kungsholmen mest hela tiden och gjort sådant som sig bör på en ledig helg. Vi passade på att vara utomhus och få lite sol och D-vitamin ...
... njöt av solljuset inomhus också ...
... åt mysig helgfrukost ...
... och så tränade vi. Alltså, kommer bli så sjukt biff. Fortsättning följer...

2013-02-01 | 15:34:44

Hejhej, massa HEJ!

 
OMG JAG UPPDATERAR!!!
Slänger in dessa übersöta-charmiga-fantastiska-jättegosiga egobilder på mig (ja jag tog dem i köket) och vill mest bara säga hej till min stackars lilla blogg som jag nästan glömt bort den senaste tiden. Men faktum är att jag haft en väldigt upptagen vardag och jag hatar att skriva inlägg UTAN bilder. Så nej. Men en liten update sen sist då? Jag har:
  • sökt hur många sommarjobb som helst. Please, låt mig inte bli en fattig student i sommar
  • pluggat tills händerna får skrivkramp, både av skrivande för hand och på dator.
  • SKAFFAT GYMMEDLEMSKAP OCH BÖRJAT TRÄNA!!!!!!!!!!!!! Ni som känner mig privat vet ju vilken soffpotatis jag varit och för er som inte vet var jag alltid den typen på högstadiet som kom sist på alla springtester och aldrig kunde göra akrobatiska hopp över plintar osv... Men nu jävlar!!!
  • som sagt gymmat hela tiden och därav inte hunnit blogga.
 
Känner mig som en ny människa nästan. Och nu är det februari och snart väntar typ femtioelva födelsedagsfiranden, bland annat min 20-årsdag! Stay tuned.

MUSIK FÖR IDIOTER
Michelle Cañada

Michelle
Michelle 20 år.
Bor i Stockholm och läser till civilingenjör i Industriell Ekonomi på KTH, men är ursprungligen från Nyköping/Oxelösund. Här kan ni följa min väg mot mina drömmar.

Kontakt: musikforidioter@hotmail.com

© Michelle Cañada
Ej tillåtet att kopiera bilder utan att länka, alternativt be om lov först.
bloglovin