2012-10-14 | 16:15:00

Ansikten

Fina människor.
 
Vad tysta ni har blivit. Kan ni inte berätta nåt fint som ni tänker på som skulle kunna glädja en ångestfylld student? Är i behov av drömmar och förhoppningar, och inte en massa teori om Taylorpolynom, Maclaurinutveckling eller differentialekvationer. 
Postat i: Livet | Kommentarer (6) Permalink | Trackbacks ()


Kommentarer
Postat av: Sofia

Vet inte om det glädjer dig så värst, men eftersom du driver en av mina favoritbloggar så har jag skrivit en liten liten rad om dig i ett inlägg och hoppas att folk ser samma fina saker som jag gör i din blogg ;)

2012-10-14 @ 17:16:46
URL: http://tsvphoto.blogspot.com
Postat av: emma [foto & texter]

Nått fint: Började gymnasiet i höst och jag kan med handen på hjärtat säga att jag hamnat på det bästa stället i hela världen då jag redan fått fyra extremt fina vänner. Jag trivs så himlans bra och jag har länge länge fruktat efter denna tiden men nu vill jag aldrig härifrån och jag är så glad att det är med dessa personer jag kommer ta studenten med.

2012-10-14 @ 17:47:27
URL: http://photoyemma.blogg.se
Postat av: Jessica

jag jobbar på ett hotell och idag, efter en nio timmars lång arbetsdag, blev jag bjuden på min första creme brulee inne i restaurangen. och alltså. jag blev stum av njutning.

2012-10-14 @ 17:58:15
URL: http://nyplats.blogg.se
Postat av: Lena

Det här med att vara arbetslös... Då får man se de ljusa sidorna; min syster hälsade på igår och tog med sig massa äpplen till mig och Glenn, så idag ska vi göra äppelpaj. Den jag gjorde sist blev verkligen perfekt och hoppas på att den blir lika god idag. Kram fina du

2012-10-15 @ 11:07:56
URL: http://midnightcity.blogg.se
Postat av: Therese

Något fint kan vara att sitta inomhus en regnig dag. Tända lite ljus, dricka en stor kopp te. Om man måste ( som jag måste ) plugga samtidigt. Fokusera på att det man studerar faktiskt kommer göra att man får en framgångsrik framtid. Emellanåt kan man ta en pluggpause och kolla på fantastiskt bra bloggar. Din till exempel.

2012-10-15 @ 11:20:24
URL: http://theresepalace.blogg.se
Postat av: Louise

Jodå, även jag är i stort behov av nya fräscha förhoppningar. Så vi sitter nog i samma båt skulle jag tro. Men visst kan jag väl ge lite uppmuntran till en lidande kollega en dag som denna: Min absoluta favoritstund, då jag spricker upp i ett leende och tycker att världen är som allra vackrast, sker när det precis har regnat en massa och himlen avslöjar att solen är på väg att titta fram igen. Molnen skingrar sig sakta men säkert och jag sitter och tittar och väntar på uppenbarelsen. Till slut kommer den. Det går så snabbt. På en millisekund badar plötsligt hela gatan utanför mitt fönster i strålande solsken och ger mig nya löften om lycka. Den gråa slöjan har dragit sig tillbaka till skuggan, där den hör hemma.

Ja, det var ett försök i alla fall.

2012-10-15 @ 13:08:57
URL: http://spelarminlind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
MUSIK FÖR IDIOTER
Michelle Cañada

Michelle
Michelle 20 år.
Bor i Stockholm och läser till civilingenjör i Industriell Ekonomi på KTH, men är ursprungligen från Nyköping/Oxelösund. Här kan ni följa min väg mot mina drömmar.

Kontakt: musikforidioter@hotmail.com

© Michelle Cañada
Ej tillåtet att kopiera bilder utan att länka, alternativt be om lov först.
bloglovin